Actieve en relaxte vakantie met kinderen

in Zuid-Frankrijk

Lekker ontpannen op vakantie met kinderen in Zuid-Frankrijk, met voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Gezinnen zijn bij Le Miracle van harte welkom.

Omdat de 6 persoons appartementen vooral door Nederlandse en Vlaamse gezinnen worden bezocht zijn er meestal Nederlandssprekende kinderen aanwezig.

Zo is een vriendje gauw gevonden!

Le-Miracle, heerlijke hangmatten

Op vakantie met kinderen in Zuid-Frankrijk

De kinderen zullen zich hier prima vermaken, en niet alleen in het zwembad!

Le Miracle is een fijne plek om op vakantie te gaan met de kinderen; zij zullen zich hier prima gaan vermaken.
Het zwembad is natuurlijk favoriet. Omdat het water chloorarm is (zout-elektrolyse reiniging) is het water zacht voor huid en ogen. Overigens kan er in de omgeving ook in natuurwater gezwommen, gedoken en gespetterd worden, wij wijzen graag de mooiste plekjes.

Het natuurlijke karakter van het terrein nodigt uit tot spoorzoeken (wilde zwijnen !) en op ontdekkingstocht te gaan. In de lindeboom hangt een schommel en kinderen verschansen zich graag in de hangmatten in de boom met een boek of spelletje. Ze kunnen hun energie kwijt op de grote trampoline.

 

Zo plant u uw uitstapjes en is de vakantie geslaagd

Alle gasten krijgen vooraf de Digitale Informatiegids boordevol ideeën en tips voor leuke uitstapjes voor het hele gezin. Zo is het niet moeilijk uw vakantie met kinderen in Zuid-Frankrijk vorm te geven.

In de omgeving is namelijk veel leuks te beleven voor kinderen, zoals het Parc Aventure Le Grand Bois. Daar gaat u uw kinderen zéker een plezier mee doen; de Mega-Tyrolienne (enorme tokkelbaan over het dal) is favoriet.

Kanoën op de Cèze of de nabijgelegen Ardèche of Chassezac is een favoriete activiteit met kinderen, of Canyoning en Via Ferrata voor de wat stoerderen. Paardrijden kan ook, of op stap met een ezel.

Of word speleoloog en ga op ontdekking in het binnenste van een grot. Bij Aven d’Orgnac worden workshops en demonstraties gegeven over schieten met pijl en boog of vuur maken met een vuursteen. Mogelijkheden te over dus.

In onze gastenkast staan balspellen, kinderboeken, stripboeken, spellen en speelgoed (Lego, Kapla, K’nex etc.).

De kippen zijn voor kinderen (en hun ouders) een bron van vermaak.

We hebben een (hypoallergeen, niet verharend) hondje Charly met een talent om kinderen voor zich te winnen, ook kinderen die eigenlijk een beetje bang voor honden zijn. We noemen haar onze kinderfluisteraar.

Digitale Infogids Le Miracle Cevennen
Kinderen Le Miracle Zuid-Frankrijk
Kinderen vakantie Zuid-Frankrijk
Zwembad gezinsvakantie
Kinderen vakantie Le Miracle Zuid-Frankrijk

Les Brousses

30410 Molières-sur-Cèze

info@le-miracle.eu

 

Voor iedere reservering bij Le Miracle doneren we 10 euro aan het Liliane Fonds.

Waarom ? Lees hier meer.

Logo Liliane Fonds