Services voor uw gemak !

U bent op vakantie en wij zorgen er graag voor dat u zich zo min mogelijk rompslomp hoeft bezig te houden.

Daarvoor zijn onze extra services.

Broodservice Vakantiehuizen Cevennen

Vers brood en eieren

Elke ochtend een vers croissantje en stokbrood bij het ontbijt?
U kunt dagelijks bij Le Miracle uw verse brood bestellen en de kippen zorgen voor een lekker eitje. Uw bestelling zal ’s ochtends bij uw appartement klaarliggen.
Dat is nog eens een fijn begin van de dag !

Startvoorraad bij aankomst

Bij aankomst treft u een startvoorraad aan van de meest noodzakelijke spullen zoals thee, koffie, melk en suiker, olie & azijn, peper en zout, afwasmiddel en vaatwasmiddeltabletten, wasmiddel en allesreiniger en toiletpapier en keukenrol.

Linnengoed en opgedekte bedden

U treft bij aankomst opgedekte bedden en een uitgebreid linnenpakket (handdoeken en keukendoeken). Wekelijks schoon linnengoed is inbegrepen.

Opladen auto

U kunt een elektrische auto opladen op de parkeerplaats (via aansluitpunt 220V/10A). De kosten hiervoor zijn € 0,30/KWh.

Voor kinderen

We kunnen op aanvraag een kinderstoel en een opgemaakt kinderbedje voor u klaarzetten. En voor de kleintjes hebben we handige dingen als een toiletbrilverkleiner, aankleedkussen en een luieremmer beschikbaar.
In de “gastenbibliotheek” zijn kinderboeken, strips, kinder-DVD’s en allerlei spellen en speelgoed (zoals K’nex en Kapla) aanwezig.
Zo zullen ook de kinderen het naar hun zin hebben !

Eigengemaakt Le Miracle
Boodschappenservice Le Miracle Vakantiehuis Cevennen

Schoon !

Bij Le Miracle gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deels maken we ze zelf op basis van Marseille-zeep en we stellen ze dan ook graag ter beschikking aan onze gasten. Gratis uiteraard.

Tennisbaan

Op korte loopafstand van Le Miracle vindt u de gemeentelijke tennisbaan waar u gratis gebruik van kunt maken. Neem dus uw tennisspullen mee als u op vakantie graag een balletje wilt slaan !

BBQ & Houtkachel

Alle appartementen zijn – naast comfortabele elektrische (vloer)verwarming – voorzien van een houtkachel. Ook is er een (eenvoudige) barbecue aanwezig.

Scharrelkippen Le Miracle Gard
Brocante Le Miracle Zuid-Frankrijk
Schoon Vakantiehuis Cevennen
Vakantiehuizen met services Cevennen

Les Brousses

30410 Molières-sur-Cèze

info@le-miracle.eu

 

Voor iedere reservering bij Le Miracle doneren we 10 euro aan het Liliane Fonds.

Waarom ? Lees hier meer.

Logo Liliane Fonds