De digitale informatiegids van Le Miracle

Snelkoppeling naar een topvakantie

Digitale Infogids Le Miracle Cevennen

U ontvangt ruim voor uw verblijf bij ons de digitale Informatiegids.
Deze kan als een app worden opgeslagen op smartphone of tablet. Er staan bijvoorbeeld fijne restaurantadresjes in, maar ook heerlijke zwemplekken in riviertjes in de omgeving. Met een simpele druk op de knop vindt u bovendien gemakkelijk de route erheen via Google Maps.
Handig !

Het plannen van uitstapjes met deze informatiegids is heel makkelijk !

De informatiegids staat werkelijk boordevol handige info. Eindeloos bladeren of zoeken niet nodig; met het handige zoekveld heeft u zó gevonden wat u zoekt. Bovendien hebben we enkele onderwerpen voorzien van een Top-5 of een lijstje van onze favorieten. Handig als je bijvoorbeeld gewoon even het lekkerste restaurantje uit de regio wilt weten.

Maar ook een overzichtje van leuke uitstapjes met kinderen. Of de leukste markten uit de regio. of dat speciale leuke brocante-adresje. Of geschikte uitstapjes voor als het hééél erg warm is (of juist als het eens niet zo’n mooi weer is).
Maar ook geschikte uitstapjes voor mensen die gebruik maken van een rolstoel,
Nou ja, eigenlijk wel zo’n beetje alles staat erin.
Zo is vakantievieren wel heel erg makkelijk. En dát was nou ook precies de bedoeling. Toch ?

Wandelen, toeren of fietsen met de digitale informatiegids in de hand

Kent u dat ? Lopen te wandelen met een beschrijving in de hand en dan onderweg toch ergens een markering gemist ? Of onderweg op de fiets allerlei gehannes met kaarten die zo lekker kapot wapperen in de wind.
Ook daarvoor biedt onze Digitale Informatiegids een oplossing; we hebben er veel wandelingen en tochten in opgenomen als GPX-bestand (te volgen op de smartphone). Verdwalen uitgesloten.

Zin in een dagje stad, kijk dan ook in de informatiegids. Veel leuke tips (van insiders) voor leuke shop-adressen, goede terrassen, fijne restaurantjes en andere places-to-be in deze mooie stad. Goede tips voor de route erheen en waar te parkeren. En tot slot even lekker uitwapperen op het strand aan de méditerrannee.
En ja, ook de mooiste stranden staan er in.

De heerlijkste zwemriviertjes (ssshht, delen we alleen met onze gasten, dan blijft het er lekker rustig)……jazeker, ook in de informatiegids te vinden.

Makkelijker kunnen we vakantievieren niet maken

Wandelen in de Lozere Le Miracle Gîtes en Cevennes
Wandelen met ezel Vakantiehuizen Le Miracle k Cevennen
Accrobranche Le Miracle Cevennen
Lac de Villefort Le Miracle Cevennen
Mooie dorpen mooie details Cevennen

Les Brousses

30410 Molières-sur-Cèze

info@le-miracle.eu

 

Voor iedere reservering bij Le Miracle doneren we 10 euro aan het Liliane Fonds.

Waarom ? Lees hier meer.

Logo Liliane Fonds