Selecteer een pagina

COVID-19 en uw vakantie in Frankrijk

Stel u vooraf op de hoogte van de actuele situatie in Frankrijk en de regels die gelden. U vindt actuele informatie hier. Indien u niet aan de regels voldoet die Frankrijk stelt aan mensen die het land willen bezoeken is het niet mogelijk te reserveren bij Le Miracle.

COVID-19 en de reisverzekering

Vanaf het moment dat COVID-19 door de WHO als een pandemie werd aangemerkt (14 maart 2020) zijn er bij reisverzekeraars geen verzachtende annuleringsvoorwaarden meer van toepassing omdat COVID-19 en de gevolgen daarvan niet meer onvoorzien of onverwacht zijn. Reisverzekeraars vergoeden dus geen annuleringen ten gevolge van COVID-19 bij o.a. vervoersverstoringen, niet voldoen aan de vaccinatie-eisen, reisadviezen en -beperkingen, gezondheidsadviezen en quarantaines en grenssluitingen.

Bij ziekte kunt u wel onverkort een beroep doen op uw annuleringsverzekering, óók als dit COVID-19 betreft. Daarom benadrukken wij het belang van het afsluiten van een annuleringsverzekering.

Le Miracle en COVID-19

Le Miracle houdt haar gebruikelijke betalingsvoorwaarden aan.
Als uw vakantie bij Le Miracle niet door kan gaan door Corona-reisbeperkingen (zie hieronder bij voorwaarden) ontvangt u uw betalingen  terug.

Voorwaarden

Als voor uw aankomstdatum zeker is dat het niet mogelijk is om naar hier te reizen vanwege een door de Franse regering afgekondigde lockdown voor deze regio (Gard) kunt u kosteloos annuleren. Ná de aankomstdatum vervalt deze mogelijkheid.

Wanneer bovenstaande niet van toepassing is of als u wilt annuleren om een andere reden dan hierboven genoemd gelden de annuleringsbepalingen uit onze Algemene Voorwaarden.
We adviseren onze gasten om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

Heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op.

Onze maatregelen

Uiteraard doen we er bij Le Miracle alles aan om u een zorgeloze en veilige vakantie aan te bieden.

Schoonmaken

  • Alle beddengoed, handdoeken en wasgoed wordt gewassen op 60°C.
  • De appartementen worden bij iedere gastenwissel grondig schoongemaakt en gelucht. We besteden daarbij extra aandacht aan het schoonmaken van contactpunten zoals deurklinken, handgrepen en schakelaars
  • In alle appartementen treffen de gasten desinfecterende handgel en handzeep aan.

Les Brousses

30410 Molières-sur-Cèze

info@le-miracle.eu

 

Voor iedere reservering bij Le Miracle doneren we 10 euro aan het Liliane Fonds.

Waarom ? Lees hier meer.

Logo Liliane Fonds