Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden Le Miracle

 

Lavendel bij Le Miracle
Vinder op vlinderstruik
Water bij Le Miracle
Zitje bij Le Miracle, vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk

Algemene Voorwaarden Le Miracle

Als u reserveert bij Le Miracle zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Het appartement staat u ter beschikking vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode aanvangt tot 10.00 uur op de laatste dag van de huurperiode.

Er vindt geen restitutie plaats in geval van latere aankomst of eerder vertrek.

Het is niet mogelijk op de dag van aankomst later te arriveren dan 23.00 uur.
In het hoogseizoen is verlenging van de huurperiode met een/enkele dag(en) (minder dan een hele week) alleen bij uitzondering en in overleg mogelijk. Hiervoor wordt per extra dag een huursom berekend overeenkomend met een zevende deel van de dan geldende weekprijs.

Honden en huisdieren zijn alleen en uitsluitend welkom ná voorafgaand overleg. Blindengeleidehonden en andere hulphonden zijn altijd welkom. Als we een hond of ander huisdier toelaten brengen we daarvoor € 15,- per dier/week in rekening.

Het appartement mag niet worden bewoond door meer dan 6 (Le Miracle, Le Mûrier) of 2 (Le Gîte) personen (kinderen tot 2 jaar niet meegerekend, max. 1 kind). Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.

Indien een Economy-tarief van toepassing is, mag het appartement niet worden bewoond door meer dan het aantal personen zoals vermeld.

Uitzonderingen op het maximale aantal gasten per appartement zijn alleen mogelijk na voorafgaand overleg en ter beoordeling aan de verhuurder. Indien akkoord wordt een toeslag van € 100,- per persoon per week in rekening gebracht, of wordt het Economy-tarief aangepast overeenkomend met het aantal gasten.

Op aanvraag (en afhankelijk van beschikbaarheid) kunnen een kinderstoel en een kinderledikantje (met beddengoed) klaargezet worden (gratis).

In overleg kan een elektrische auto worden opgeladen op de parkeerplaats (via aansluitpunt 230V/10A). De kosten bedragen € 0,30/KWh, dit wordt aan het einde van uw verblijf contant voldaan.

Bezoek met caravan, vouwwagen, camper of tent op het terrein is niet toegestaan, evt. uitzonderingen alleen na overleg vooraf.
Prijzen

De huurprijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, badlinnen en keukendoeken (incl. wekelijkse linnengoed wissel), water, elektra. De huurprijs is exclusief toeristenbelasting € 0,90/pp (vanaf 18 jaar) .

Extra linnengoed op aanvraag: bedlinnen € 11,- p.p., badlinnen € 6,- p.p., keukenlinnen € 6,- per set.

Le Miracle doet haar best alle prijzen zorgvuldig te vermelden op haar website (www.le-miracle.eu). Onjuist vermelde prijzen zijn echter niet uit te sluiten; hieraan kan de huurder geen rechten ontlenen.

De prijzen en voorwaarden kunnen afwijken van de prijzen en voorwaarden zoals vermeld op boekingssites (afhankelijk van de door de boekingssite gehanteerde condities en voorwaarden). In dat geval zijn de prijzen en condities zoals vermeld op de boekingssite van toepassing.

Betaling

Na reservering plaatsen we het door u gevraagde appartement en huurperiode “in optie”. Pas na ontvangst van de eerste termijn van 40% van de huursom is de reservering definitief.
40% van de huursom (eerste termijn) wordt binnen 5 dagen voldaan. Bij uitblijven van deze aanbetaling zal het appartement weer worden vrijgegeven.

De tweede termijn (60% van de huursom) en de borgsom dienen 8 weken voorafgaand aan de huurperiode te zijn voldaan. Uitblijven van deze betaling zal gelden als annulering waarna de daarvoor geldende voorwaarden van toepassing zijn (zie bij Annulering) en het appartement wordt vrijgegeven.

De betaling van huur- en borgsom gebeurt uitsluitend per bankoverschrijving (tenzij anders overeengekomen).

Bij boekingen binnen 8 weken voorafgaand aan de huurperiode wordt de gehele huursom en borgsom direct (binnen 5 dagen) voldaan. Bij last minute boekingen wordt de gehele huursom en borgsom direct (binnen 3 dagen) voldaan. Bij uitblijven van betaling zal het appartement worden vrijgegeven.

Indien per datum aankomst de huursom en borgsom niet volledig zijn voldaan zal het appartement niet ter beschikking staan van de huurder.

Borgsom

Huurder ontvangt de borgsom retour binnen 1 week na vertrek indien en voor zover geen schade is veroorzaakt.

Indien de schade meer bedraagt dan de hoogte van de borgsom zal dit worden verrekend met de huurder.

Annulering

Annulering is voor kosten van de huurder: Bij annuleringen tot 8 weken voorafgaand aan de huurperiode wordt 40% van de totale huursom in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 8 weken voorafgaand aan de huurperiode wordt 100% van de totale huursom in rekening gebracht.
Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Appartement reserveren

Reserveren bij Le Miracle kan door het reserveringsformulier in te vullen. U ontvangt per mail een bevestiging van uw reservering en we plaatsen het door u gewenste appartement en huurperiode “in optie” voor u. Pas na ontvangst van de eerste termijn betaling van 40% van de huursom is de reservering definitief. Bij uitblijven van de eerste termijn (meer dan 5 dagen na de reserveringsdatum) vervalt de optie en kan het appartement aan een ander worden verhuurd .

Wijzigen van een gemaakte reserveringen

Het is mogelijk – op basis van beschikbaarheid en na afstemming – de reservering te wijzigen.
Deze wijziging kan resulteren in een meerprijs of een deelannulering. Indien u heeft geboekt voor een actieprijs, welke op het moment van wijziging niet meer geldt, wordt de dan geldende prijs in rekening gebracht.

Beschikbaarheid

In het geval het gereserveerde appartement niet kan worden geboden zal verhuurder de huurder hierover direct informeren en deze een zo gelijkwaardig mogelijk alternatief aanbieden zonder verhoging van de huursom. Indien de huurder hiervan geen gebruik wil maken, zal verhuurder direct voor terugbetaling van alle ontvangen betalingen zorg dragen.

Zwembad

Het zwembad is geopend van mei t/m oktober. Als het weer het toelaat (hoge dagtemperaturen en niet te koude nachten) kan het vroeger open gaan of later sluiten. Dit ter beoordeling aan de verhuurder.

Aansprakelijkheid/gedragsregels

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan of door gebruikers van de via ons geboden vakantiewoning, hoe deze schade of dit letsel ook is ontstaan. Gebruik van faciliteiten (zoals het zwembad) geschiedt geheel voor eigen risico. Gebruikers van het appartement dienen de gedragsregels te respecteren, zoals beschreven in onze Huisregels in de (digitale) infogids en bij Richtlijnen voor de huurder.

Richtlijnen voor de huurder

In de appartementen van Le Miracle geldt een rookverbod.
De huurder dient zich te gedragen als een goed huurder en het appartement te gebruiken overeenkomstig de door Le Miracle of de verhuurder gegeven redelijke gebruiksinstructies. Roerende zaken worden alleen gebruikt voor het doel en nut van de vervaardiging.

De huurder is wettelijk aansprakelijk voor de door hem of zijn medehuurders aan het appartement of de daarin aanwezige zaken toegebrachte schade. Een schadegeval dient door de huurder direct aan de verhuurder te worden gemeld. Reparatie of vervangingskosten worden door de verhuurder in mindering gebracht op de borgsom.

Bij vertrek dient de huurder het appartement in een nette staat (bezemschoon) achter te laten. De in het appartement aanwezige zaken dienen steeds op de oorspronkelijke plaats zoals bij aankomst aangetroffen te worden teruggezet. Serviesgoed dient te zijn gereinigd en opgeborgen te zijn op de daartoe bestemde plaats(en).

De verhuurder zal na vertrek van de huurder een eindcontrole uitvoeren. Indien verhuurder constateert dat (meerdere) zaken vervuild zijn, is verhuurder gerechtigd om extra schoonmaakkosten aan de huurder in rekening te brengen, nadat hij huurder van zijn bevindingen in kennis heeft gesteld.
De huurder dient al het afval uit het appartement te hebben afgevoerd naar een afvaldepot en/of container.

Toch niet helemaal tevreden?

De informatie op deze website is door Le Miracle met zorg samengesteld. We streven er naar een zo compleet en juist mogelijk beeld te geven van de appartementen. Mocht u hierover vragen en/of opmerkingen hebben tijdens uw verblijf, neem dit dan ter plaatse op met de verhuurder. Deze zal trachten een aanvaardbare oplossing te vinden. Indien desondanks aanleiding voor een gerechtvaardigde klacht blijft bestaan, dient deze uiterlijk binnen 4 weken na vertrek te worden ingediend. Le Miracle kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor invloeden van buitenaf zoals o.a. weersomstandigheden, bouw of onderhoudsactiviteiten door derden, ongedierte, geluids-, stank- of wateroverlast. Op de Huurovereenkomst waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Frans recht van toepassing.

Product omschrijving

De beschrijving en indrukken van het appartement en de directe omgeving (zoals voorzieningen, inrichtingen, faciliteiten en recreatiemogelijkheden) kunnen naar hun aard of vanwege tussentijdse veranderingen of seizoeninvloeden afwijken van de beschrijving op de website van Le Miracle.
Le Miracle is daarvoor niet aansprakelijk.

Privacy

Le Miracle zal alle verstrekte persoonsgegevens behandelen overeenkomstig de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Meer informatie hierover leest u hier.

Les Brousses

30410 Molières-sur-Cèze

info@le-miracle.eu

 

Voor iedere reservering bij Le Miracle doneren we 10 euro aan het Liliane Fonds.

Waarom ? Lees hier meer.

Logo Liliane Fonds